Om mig

Psykoterapeut MPF, Laila Helene Lund

Laila Helene Lund

Psykoterapeut, MPF

Min baggrund for at praktisere som psykoterapeut er en solid og mangeårig erfaring i samtaler med mennesker, som på en eller anden måde er ramt i livet, befinder sig i en krise eller som ønsker personlig udvikling. Min erfaring er selvfølgelig funderet i faglige kompetencer bl.a. en 4- årige psykoterapeut-uddannelse.

Jeg har, som dig, min personlige historie og erfaring med livet, og har selv oplevet værdien og effekten af psykoterapi, og kan på det varmeste anbefale at investere i dig selv – for dig selv og dine relationer. Jeg har selvfølgelig også mange timer i egen-terapi i forbindelse med min uddannelse til psykoterapeut og modtager løbende supervision, så du møder en kompetent psykoterapeut.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening, som er din garanti for, at jeg lever op til en række kriterier om uddannelse og erfaring og har ret til at kalde mig Psykoterapeut MPF.

Privat bor jeg i Odense, er gift og har 2 børn, 2 heste, 2 katte og 1 hund – pyha, det er mange dyr 🙂

Og så vil jeg glæde mig til at byde dig hjertelig velkommen i min klinik i Odense C, hvor du vil møde en omsorgsfuld og empatisk psykoterapeut, som vil være sammen med dig om det svære og give dig den støtte og hjælp du har brug for til at komme videre i dit liv.

Faglige kompetencer

 

N

4- årig Gestaltterapeut og psykoterapeutuddannelse, Gestalt Instituttet, Randers

N

Certificeret coach, Incento, KBH

N

Diplom i Uddannelse-, erhvervs, - og karrierevejledning, University College Lillebælt

N

Emotionsfokuseret Parterapi (EFT) ved psykolog Jette Simon, Center for familieudvikling, KBH

N

Reiki healer, Reikimester Hanne Fritzbøger, KBH

N

Socialrådgiver, Den sociale Højskole, Odense