Om mig

Psykoterapeut MPF, Laila Helene Lund

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med at hjælpe mennesker i vanskelige og sårbare situationer, og mit arbejde som psykoterapeut er den største gave til mig selv.

Det er, for mig, det mest betydningsfulde og meningsfulde arbejde i hele verden, og jeg glædes dagligt over, når mennesker forlader min klinik med håb og tro på, at livet, på trods af vanskelige problemer, kan blive bedre, selvom det er svært lige nu.

Laila Helene Lund

Psykoterapeut, MPF

Min baggrund for at praktisere som psykoterapeut er en solid og mangeårig erfaring i samtaler med mennesker, som på en eller anden måde er ramt i livet, befinder sig i en krise eller som ønsker personlig udvikling. Min erfaring er selvfølgelig funderet i faglige kompetencer bl.a. en 4- årige gestalt- og psykoterapeutuddannelse.

Jeg har, som dig, min personlige historie og erfaring med livet, og har selv oplevet værdien og effekten af psykoterapi og kan på det varmeste anbefale at investere i dig selv – for dig selv og dine relationer. Jeg har selvfølgelig også mange timer i egen-terapi i forbindelse med min uddannelse til psykoterapeut og modtager løbende supervision, så du er sikker på at møde en kompetent psykoterapeut.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening, som er din garanti for, at jeg lever op til en række kriterier om uddannelse og erfaring og har ret til at kalde mig Psykoterapeut MPF.

Privat bor jeg i Odense, er gift og har 2 børn.

Jeg vil glæde mig til at byde dig hjertelig velkommen i min klinik i Odense C, hvor du vil møde en omsorgsfuld og empatisk psykoterapeut, som vil være sammen med dig, og jer som par, om det sårbare og give dig den støtte og hjælp du har brug for til at komme videre i dit liv.

Anbefalinger

“Min kone og jeg har de sidste 6 mdr.  haft flere konsultationer hos Laila både i parterapi og hver for sig.

Vores ægteskab har været ramt af utroskab, som har krævet meget af os begge.Vi har fået enormt meget ud af vores samtaler med Laila og de værktøjer vi har fået af hende. Der var stor tillid, allerede efter 1. Konsultation og det er trygt og rart at komme der. Laila giver sig god tid og man føler en tydelig professionalisme samt varme og nærvær. Man bliver set og hørt på en rigtig behagelig måde.
Vi har anbefalet Laila til flere som har lidt knas med parforholdet, eller som kunne bruge nogen at snakke med af andre årsager”
Par i terapi
“Vi har været i parterapi hos Laila. Hun er omhyggelig med at belyse begge sider med respekt for de følelser vi hver især sidder med. Samtidig kan hun udfordre vores forståelsesramme men med et trygt sikkerhedsnet under os. Hun sørger for at vi hver gang er gået ud af døren og har fået rundet af, så der ikke er løse ender. Hun bruger god tid på at sikre sig at hun har forstået os hver især, så hun kan formidle vores udfordringer både tilbage til os selv og til hinanden, så det hjælper os til at få perspektiver. Vi er meget taknemmelige for at have besluttet at gå hos Laila.”
Par i terapi
“Tak for givende samtaler og for din hjælp til at give os en bedre forståelse for hinanden og vores dynamik. Du fik nogle nye sider frem i os og italesatte vores behov. Vi ser frem til arbejde med det hver især og sammen.
Vi var meget enige om at du var behagelig, nærværende og stillede nogle både svære og hårde, men helt rigtige spørgsmål. Tak for det“
Par i terapi

Jeg kom til Laila, fordi jeg syntes, at jeg ikke slog til som mor og det jeg gjorde, ikke var godt nok.Det har været en god proces. Jeg synes, at jeg kan sige alt det, som jeg tænker til hende, og der er ikke noget forkert. Jeg har det meget bedre i dag, end da jeg kom første gang.

Jeg har accepteret, hvordan jeg er som mor, og har ændret i mine prioriteringer. Det bedste ved at komme ved Laila er, at alt er tilladt at sige – og hun dømmer dig ikke for det.

Kvindelig klient

 

Faglige kompetencer

 

N

4- årig Gestaltterapeut og psykoterapeutuddannelse, Gestalt Instituttet, Randers

N

Core Skills 1-4 , Emotionsfokuseret Parterapi ved psykolog Jette Simon, Center for Familieudvikling, København

N

Diplom i Uddannelse-, erhvervs, - og karrierevejledning, University College Lillebælt

N

Certificeret coach indenfor det systemiske felt, Incento, KBH

N

Externship, Emotionsfokuseret Parterapi ved psykolog Jette Simon, Center for Familieudvikling, København

N

Reiki healer, Reikimester Hanne Fritzbøger, KBH

N

Socialrådgiver, Den sociale Højskole, Odense