Om mig

Psykoterapeut MPF, Laila Helene Lund

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med at hjælpe mennesker i vanskelige og sårbare situationer, og mit arbejde som psykoterapeut er den største gave til mig selv.

Det er, for mig, det mest betydningsfulde og meningsfulde arbejde i hele verden, og jeg glædes dagligt over, når mennesker forlader min klinik med håb og tro på, at livet, på trods af vanskelige problemer, kan blive bedre, selvom det er svært lige nu.

Laila Helene Lund

Psykoterapeut, MPF

Min baggrund for at praktisere som psykoterapeut er en solid og mangeårig erfaring i samtaler med mennesker, som på en eller anden måde er ramt i livet, befinder sig i en krise eller som ønsker personlig udvikling. Min erfaring er selvfølgelig funderet i faglige kompetencer bl.a. en 4- årige gestalt- og psykoterapeutuddannelse.

Jeg har, som dig, min personlige historie og erfaring med livet, og har selv oplevet værdien og effekten af psykoterapi og kan på det varmeste anbefale at investere i dig selv – for dig selv og dine relationer. Jeg har selvfølgelig også mange timer i egen-terapi i forbindelse med min uddannelse til psykoterapeut og modtager løbende supervision, så du er sikker på at møde en kompetent psykoterapeut.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening, som er din garanti for, at jeg lever op til en række kriterier om uddannelse og erfaring og har ret til at kalde mig Psykoterapeut MPF.

Privat bor jeg i Odense, er gift og har 2 børn.

Jeg vil glæde mig til at byde dig hjertelig velkommen i min klinik i Odense C, hvor du vil møde en omsorgsfuld og empatisk psykoterapeut, som vil være sammen med dig, og jer som par, om det sårbare og give dig den støtte og hjælp du har brug for til at komme videre i dit liv.

Anbefalinger

Jeg kom til Laila, fordi jeg syntes, at jeg ikke slog til som mor og det jeg gjorde, ikke var godt nok.

Det har været en god proces. Jeg synes, at jeg kan sige alt det, som jeg tænker til hende, og der er ikke noget forkert. Jeg har det meget bedre i dag, end da jeg kom første gang.

Jeg har accepteret, hvordan jeg er som mor, og har ændret i mine prioriteringer. Det bedste ved at komme ved Laila er, at alt er tilladt at sige – og hun dømmer dig ikke for det.

Kvindelig klient (anonym)

“Jeg bestilte en tid ved Laila efter jeg i lang tid havde gået og følt, at jeg ikke havde overskud til mit job. Jeg følte mig stresset og udbrændt. På hjemmefronten følte jeg en generel modvilje mod sociale arrangementer, men selvom jeg intet overskud følte deltog jeg i de fleste ting, og følte en lettelse når det var ”overstået”.

Jeg er en person der har enormt svært ved at lade andre komme helt tæt på og giver ofte et indtryk af alt er godt og der er styr på alting, også selvom jeg føler kaos indeni.

Laila har med sin faglige indsigt identificeret denne forsvarsmekanisme og med sin empatiske- og tillidsvækkende person formået at skabe et rum, hvor jeg føler jeg kan dele alle problematikker.

Vi har gennem nutidige hændelser fået talt om situationer tidligere i livet og fået belyst nogle af de forsvarsmekanismer og handlemønster, jeg har opbygget gennem livet. Denne opmærksomhed har givet mig en større selvforståelse og opmærksomhed på mig selv og givet mig mulighed for forandring. Det betyder bl.a. at jeg blevet bedre til at mærke mig selv, sætte grænser, sige fra og møde mine medmennesker mere autentisk.

Jeg kan på det varmeste anbefale Laila. Hun er god til at lytte, analysere og spørge ind til de rigtige ting, og så er hun både professionel i sin tilgang og empatisk og omsorgsfuld. Både for mit arbejdsliv og mit privatliv har samtalerne ved Laila gjort en stor forskel!”

Kvindelig klient (anonym)

Faglige kompetencer

 

N

4- årig Gestaltterapeut og psykoterapeutuddannelse, Gestalt Instituttet, Randers

N

Core Skills, Emotionsfokuseret Parterapi ved psykolog Jette Simon, Center for Familieudvikling, København

N

Diplom i Uddannelse-, erhvervs, - og karrierevejledning, University College Lillebælt

N

Certificeret coach indenfor det systemiske felt, Incento, KBH

N

Externship, Emotionsfokuseret Parterapi ved psykolog Jette Simon, Center for Familieudvikling, København

N

Reiki healer, Reikimester Hanne Fritzbøger, KBH

N

Socialrådgiver, Den sociale Højskole, Odense